CON pleit voor schrappen arbeidsmigranten hotel Putte

Vorig jaar stemde de Woensdrechtse gemeenteraad in met het plaatsen van een arbeidsmigrantenhotel op het Glatt-terrein bij Putte, een plan dat op oppositie kon rekenen van omwonenden. De Conservatieve Partij (CON) heeft zich hier toen ook al tegen uitgesproken en pleit nu voor het alsnog schrappen van dit plan.

„Het belang van de omwonenden lijkt in de besluitvorming niet meegewogen. Met onvoldoende draagvlak wordt er een migrantenhotel gebouwd waar ook perfect appartementen kunnen komen of recreatiemogelijkheden. Dat is wat Putte nodig heeft.” – Partijleider Jens van Kakerken.

CON-lijsttrekker Jens van Kakerken belooft dat als zijn partij een zetel in de raad wint, ze een voorstel in zullen dienen om dit migrantenhotel tegen te houden.

‘Liever iets anders’

De Conservatieve Partij ziet liever reguliere appartementen of recreatiemogelijkheden op het terrein van de oude granietfabriek.

„Wij zien liever iets anders! In 2014 was er een bestemmingsplan aangenomen voor het terrein waarin stond dat er recreatie zou moeten komen, waarom bouwen we er geen betaalbare appartementen om het woningprobleem te verlichten?”

Stem Lijst 7, Stem CON!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *