CON doet mee, sterker dan ooit!

De Conservatieve Partij (CON) timmert hard aan de weg. Na een vrij goede eerste verkiezing in 2022 in Woensdrecht, zal de partij volgende keer weer meedoen in de Gemeente Woensdrecht én in andere gemeenten, zoals Oosterhout.

CON gaat op dit moment door een proces van professionalisering. Een nieuwe website, betere communicatie en een beter zichtbare aanwezigheid in de samenleving. Ook heeft CON meerdere enthousiaste mensen gevonden die hun steentje bij willen dragen aan een conservatieve toekomst.

In Woensdrecht zoekt de partij naar nieuwe kandidaten én leden die willen meewerken aan een betere gemeente, een open en integer bestuur, en het verdedigen van de normen, waarden en tradities die onze gemeente, provincie en ons land binden.

Maar de partij zal niet enkel actief zijn in Woensdrecht. Ook heeft CON een gedegen aanvoerder gevonden voor de gemeente Oosterhout. Deze aanvoerder zal Melvin van Haperen zijn, die ook sinds zaterdag 25 mei 2024 partijsecretaris is.

„Wij hebben een nieuwe partijsecretaris benoemd, Melvin van Haperen, die de lijst zal gaan aanvoeren in Oosterhout.” – Partijleider Jens van Kakerken.

Het was lang niet mogelijk lid te worden van de Conservatieve Partij, maar sinds vrijdag is het eindelijk mogelijk. Daar hebben een aantal mensen ook al gebruik van gemaakt.

CON staat voor lage belastingen, steun voor de boeren en het MKB, minder regelgeving, waardoor meer vrijheid ontstaat voor de burgers en meer inspraak door de burgers bij besluiten van de gemeente.

Nieuwe leden kunnen zich hier aanmelden!

CON-partijleider Jens van Kakerken noemt de integriteit van bestuurders als een van de belangrijkste aspecten van elk vertegenwoordigend of uitvoerend orgaan. Over de integriteit van bestuurders mogen geen vraagtekens bestaan.

‘Integriteit is van levensbelang’

“Wanneer twijfel bestaat over de integriteit van een bestuurder, moet dit direct worden onderzocht. Een bestuurder, onafhankelijk van welke partij hij of zij komt, zou wat ons betreft direct moeten terugtreden, zij het tijdelijk, zodat het functioneren niet belemmerd wordt.”partijleider Jens van Kakerken.

Wegkijken wanneer die twijfel bestaat is voor CON geen optie. Als een partijlid van CON blijkt niet integer te zijn, gelden dezelfde standaarden als wanneer deze van een andere partij komt.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *